Unutqanlığın qarşısını almaq üçün bunlardan istifadə edin

“İslaminSesi.info” “Sputnik”ə istinadən xəbər verir ki, bu problem daha çox 50 yaşından sonra insanlarda özünü göstərməyə başlayır.

Unutqanlıq yavaş-yavaş meydana gəlir və bir anda böyük bir problemə çevrilir. Bu səbəbdən də yaddaşı və zəkanı gücləndirmək üçün B, E və C vitaminlərindən istifadə etmək lazımdır.

Bax, bununla ağrıyan oynaqları sürtmək lazımdır!

Vitaminlərdən faydalanaraq beynimizin daha çox çalışması və gələcəkdə problemlər yaşamamaq üçün qəbul edilən qidalara diqqət etmək lazımdır. B, E və C vitaminləri beynin aktiv çalışmasını təmin edir.

Beyni yoran və gücləndirərək qoruyan qidalar aşağıdakılardır:

Beyni yoran qidalar: doymuş yağlar, trans yağlar, qatqı maddələri və alüminium.

Beyni qoruyan qidalar: Çərəzlər və toxumlar, yağlı balıqlar, avokado, yaşıl yarpaqlı tərəvəzlər, brokkoli və s. Bu qidalar stressi azaldır və eyni zamanda beynin güclənməsi üçün pozitiv təsir göstərir.

Orqanik.az

Bir cavab yazın

Sizin e-poçt ünvanınız dərc edilməyəcəkdir. Gərəkli sahələr * ilə işarələnmişdir

Bu sayt sizə daha yaxşı təcrübə təklif etmək üçün kukilərdən istifadə edir. Bu sayta baxmaqla siz kukilərdən istifadəmizlə razılaşırsınız.