Şaftalının ürəyə təsiri – Qabığını soyub yeyin

Müntəzəm olaraq mövsümündə təzə şaftalı yemək immun sistemi möhkəmləndirir, dərini bərpa edir.

Orqanik.az bakupost.az-a istinadla xəbər verir ki, bu barədə rusiyalı həkim Yelena Solomatina məlumat verib.

“Şaftalıda olan lif və pektinlər, bütün sistem və orqanların işinə müsbət təsir edir.
Şaftalıda çox miqdarda beta-karotin var, o gözlərə təsir edir.

Eləcə də şaftalı bağırsaq mikroflorasını yaxşılaşdırır. Onun lifləri tez həll olub əriyir, bağırsaqlardan ağır metal və duzları çıxarır.
Qanda xolesterini salır, ürəyin normal işini bərpa edir”.

Həkim məsləhət görür ki, şaftalının qabığını soyub yeyin.

“Ola bilər qabığında yad maddələr, pestisidlər olsun.

Çox şirin şaftalıları şəkər xəstələri yeməsin. Eləcə də mədəsində yara olanlara olmaz”.

Orqanik.az

Bir cavab yazın

Sizin e-poçt ünvanınız dərc edilməyəcəkdir. Gərəkli sahələr * ilə işarələnmişdir

dırnaq modelləri
kiraye evler
vakansiya
vakansiyalar
Socar vakansiya
kapital bank vakansiya
viferon sami
sinaflan maz
Levomekol maz nə üçündür
Flukonazol
dimedrol
nöbetçi eczane
turbo az
turbo az bütün markalar
turbo az mercedes
turbo az ucuz masinlar
turbo az kredit
Aptek depo
onlayn aptek
aptek online
Bu sayt sizə daha yaxşı təcrübə təklif etmək üçün kukilərdən istifadə edir. Bu sayta baxmaqla siz kukilərdən istifadəmizlə razılaşırsınız.