“Buterbrod”lar üçün ən zərərli ət AÇIQLANDI

Qısa müddətdə hazırlana bilən sendviçlər orqanizm üçün faydalı ola bilər. 

Orqanik.az lent.az-a istinadən xəbər verir ki, sendviç hazırlayarkən istifadə etdiyimiz ətə diqqət etməliyik.

Mütəxəssislər bildirirlər ki, sendviçə kolbasa əlavə etmək orqaniazm üçün zərərlidir. Kolbasa kimi işlənmiş ətlər, ümumiyyətlə, orqanizmin sağlamlığı üçün zərərlidir.

Kolbasanın istehlakı orqanizmdə iltihabın yaranmasına səbəb ola bilər. 

Orqanik.az

Bir cavab yazın

Sizin e-poçt ünvanınız dərc edilməyəcəkdir. Gərəkli sahələr * ilə işarələnmişdir

Bu sayt sizə daha yaxşı təcrübə təklif etmək üçün kukilərdən istifadə edir. Bu sayta baxmaqla siz kukilərdən istifadəmizlə razılaşırsınız.