Ədviyyatların Kalori Cədvəli

Yeməklərə əlavə olunduqda ləzzətlərinə ləzzət qatan ədviyyatların neçə kalori olduğunu bilirsinizmi? Evdar.az sizlərlə ədviyyatların kalori cədvəlini bölüşür.

Bibəriyə (Rozmarin): 331 kal

Dəfnə yarpağı: 313 kal

İstiot: 255 kal

Şüyüd qurusu: 252 kal

Reyhan qurusu: 252 kal

Xardal: 470 kal

Darçın: 260 kal

Mixək:336 kal

Kəklikotu: 275 kal

Qırmızı bibər tozu: 318 kal

Karri tozu: 325 kal

Zirə: 375 kal

Tərxun qurusu: 295 kal

Keşniş toxumu: 280 kal

Duz: 0 kal

Zəncəfil: 347 kal

Bir cavab yazın

Sizin e-poçt ünvanınız dərc edilməyəcəkdir. Gərəkli sahələr * ilə işarələnmişdir

dırnaq modelləri
kiraye evler
vakansiya
vakansiyalar
Socar vakansiya
kapital bank vakansiya
viferon sami
sinaflan maz
Levomekol maz nə üçündür
Flukonazol
dimedrol
nöbetçi eczane
turbo az
turbo az bütün markalar
turbo az mercedes
turbo az ucuz masinlar
turbo az kredit
Aptek depo
onlayn aptek
aptek online
Bu sayt sizə daha yaxşı təcrübə təklif etmək üçün kukilərdən istifadə edir. Bu sayta baxmaqla siz kukilərdən istifadəmizlə razılaşırsınız.