Təbii tərəvəz şirələrinin əsas zərəri açıqlandı

Təzə sıxılmış müxtəlif tərəvəz şirələri orqanizmdə toksinləri artırıb, zəhərlənmə və toksiki allergiya verə bilər.

Orqanik.az xəbər verir ki, bir çox tərəvəzlər nitrat və pestisidlərlə bol olduğu üçün onların şirələrində, xüsusən qabıqlı çəkiləndə şirəyə bu maddələr şirədə üzə çıxır.

Buhu dietoloq Yelena Solomatina açıqlayıb.

Həkim xəbərdar edib ki, orqanizm üçün zərərsiz olmaq üçün yalnız tək tərəvəz və ən çox bir stəkan içmək tövsiyə olunur.

Ən yaxşısı meyvə, tərəvəzin özünü dişləyərək yeməkdir.

Eləcə də insulin dirənçi, diabet, piylənmə, allergiyası olanlar təzə sıxılmış şirələr içməməlidir.

Turş şirələri ancaq borucuq ilə sümürüb içmək lazımdır.

Mədə-bağırsaq xoraları, mədə şirəsi turşuluğu olanlar da çiy tərəvəz şirəsindən uzaq dursun. /Orqanik.az

Orqanik.az

Bir cavab yazın

Sizin e-poçt ünvanınız dərc edilməyəcəkdir. Gərəkli sahələr * ilə işarələnmişdir

dırnaq modelləri
kiraye evler
vakansiya
vakansiyalar
Socar vakansiya
kapital bank vakansiya
viferon sami
sinaflan maz
Levomekol maz nə üçündür
Flukonazol
dimedrol
nöbetçi eczane
turbo az
turbo az bütün markalar
turbo az mercedes
turbo az ucuz masinlar
turbo az kredit
Aptek depo
onlayn aptek
aptek online
Bu sayt sizə daha yaxşı təcrübə təklif etmək üçün kukilərdən istifadə edir. Bu sayta baxmaqla siz kukilərdən istifadəmizlə razılaşırsınız.