Şəkərin zərəri izah edilib

Yelsk universitetinin alimlərinin fikrinə görə, şəkər, bağırsaq mikroflorasının çoxalmasına xidmət edən zülalın aktivliyini dayandırır.

Məlum olduğu kimi, bağırsaq mikrofloru, insan orqanizmində əsas rol oynayır. Onun tərkibi, qida rasionundan asılıdır. Lakin belə hesab olunur ki, karbohidrat yalnız kiçik bağırsaqlarda sovrulur, şəkər isə heç vaxt yoğun bağırsağa gedib çatmır.

Son zamanlarda sübut olmuşdur ki, şəkər mikrofloraya təsir edərək onun növ tərkibini dəyişdirə bilir. Məlum olmuşdur ki, qlükoza və fruktozadan ibarət olan sukroz “Roc” zülalının istehsallını dayandıra bilir.

Orqanik.az

Bir cavab yazın

Sizin e-poçt ünvanınız dərc edilməyəcəkdir. Gərəkli sahələr * ilə işarələnmişdir

dırnaq modelləri
kiraye evler
vakansiya
vakansiyalar
Socar vakansiya
kapital bank vakansiya
viferon sami
sinaflan maz
Levomekol maz nə üçündür
Flukonazol
dimedrol
nöbetçi eczane
turbo az
turbo az bütün markalar
turbo az mercedes
turbo az ucuz masinlar
turbo az kredit
Aptek depo
onlayn aptek
aptek online
Bu sayt sizə daha yaxşı təcrübə təklif etmək üçün kukilərdən istifadə edir. Bu sayta baxmaqla siz kukilərdən istifadəmizlə razılaşırsınız.