Kim və niyə heç vaxt qatıq içə bilməz?

Qatıq dadlı və faydalı fermentləşdirilmiş süd məhsuludur. Aclığı və zəhərləri aradan qaldırır. Ancaq hər kəs onu içə bilməz.

Əks təsirlərini nəzərə almaq vacibdir. Bu barədə unutsanız, əlavə problemlərlə üzləşəcəyiniz mümkündür.

Orqanik.az lent.az-s istinadən bildirir ki, bu barədə dietoloq Natalya Kruqlova məlumat verib.

O qeyd edib ki, bu məhsul sızanaqlardan və inək südü zülalına allergiyadan əziyyət çəkən xəstələr üçün istisna edilməlidir.

Bundan əlavə, qidalanma mütəxəssisi, laktaza çatışmazlığı ilə qarşılaşan insanlar üçün qatığın menyüdən çıxarılmasının tövsiyə olunduğunu vurğulayıb. Süd məhsullarının tərkibindəki karbohidratları həzm edən fermentdir. Əks təqdirdə, şişkinlik, nəcisin pozulması mümkündür.

Mədə-bağırsaq traktının xəstəlikləri (qastrit, xoralar) üçün bu məsələdə fərdi yanaşma lazımdır – həkiminizlə məsləhətləşməyə dəyər.

Orqanik.az

Bir cavab yazın

Sizin e-poçt ünvanınız dərc edilməyəcəkdir. Gərəkli sahələr * ilə işarələnmişdir

dırnaq modelləri
kiraye evler
vakansiya
vakansiyalar
Socar vakansiya
kapital bank vakansiya
viferon sami
sinaflan maz
Levomekol maz nə üçündür
Flukonazol
dimedrol
nöbetçi eczane
turbo az
turbo az bütün markalar
turbo az mercedes
turbo az ucuz masinlar
turbo az kredit
Aptek depo
onlayn aptek
aptek online
Bu sayt sizə daha yaxşı təcrübə təklif etmək üçün kukilərdən istifadə edir. Bu sayta baxmaqla siz kukilərdən istifadəmizlə razılaşırsınız.