Hansı makaron daha faydalıdır?

Adətən makaron qutularının üzərində hansı qrupa aid olduğu qeyd olunur. Makaronlar heç də eyni deyil.

Orqanik.az Orqanik.az-a istinadən bildirir ki, dietoloq Yekaterina Korseva sağlamlıq üçün faydalı makaronları açıqlayıb.
“Qutuda A qrup qeyd edilən makaron növləri daha faydalıdır, çünki onlar buğdanın bərk növündən hazırlanıb.

Makaronlar nadir halda zərərli qida kimi qəbul olunur. O, gec həzm olur, ona görə bir müddət toxluq hissi yaradır.

Spagetti, pastalar Aralıq dənizi dietasına daxildir.
Makaronlar A, B və V qrupuna bölünür.

A qrupu ən faydalısıdır, lif və zülalla zəngindir.

B qrupda nişastalı və yumşaq buğda istifadə olunur. Onlar ən kalorilidir. İdmançıların qidasında ola bilər.

Arzuolunmaz V qrupudur, burda aşağı sortlu undan, ağ undan istifadə olunur. Burda orqanizm üçün faydalı maddə yoxdur”.

Orqanik.az

Bir cavab yazın

Sizin e-poçt ünvanınız dərc edilməyəcəkdir. Gərəkli sahələr * ilə işarələnmişdir

dırnaq modelləri
kiraye evler
vakansiya
vakansiyalar
Socar vakansiya
kapital bank vakansiya
viferon sami
sinaflan maz
Levomekol maz nə üçündür
Flukonazol
dimedrol
nöbetçi eczane
turbo az
turbo az bütün markalar
turbo az mercedes
turbo az ucuz masinlar
turbo az kredit
Aptek depo
onlayn aptek
aptek online
Bu sayt sizə daha yaxşı təcrübə təklif etmək üçün kukilərdən istifadə edir. Bu sayta baxmaqla siz kukilərdən istifadəmizlə razılaşırsınız.