Hər Bir Evdə Olan Bu Tərəvəz Ölüm Saçır

Soğan insan qidasının faydalı tərkib hissəsidir. Soğanın tərkibində bir çox vitamin, ferment, mineral duzlar, fosfor, yod və silisium var. Soğan bakteriya yığdığından, tibbdə də soyuqdəymənin qarşısını almaq üçün istifadə olunur. Ancaq mətbəxdə yeməklərə istifadə etdiyimiz soğanı vaxt çatışmamazlığından bir çox qadınlar soyub saxlayır.

Bir gecə qalmış soğan sağlamlığa zərərlidir!

Evdar.az xəbər verir ki, yəhudi ensklopediyası Talmudda Rabbi Şimon Bar İoxay bildirir ki, qabığı soyulmuş və bir gecə qalan soğanı yemək onu yeyən şəxsə həddən artıq zərər verə bilər. Qeyd edir ki, doğranmış soğanın bir hissəsini, hətta soyuducuda belə saxlamayın.

Unutmayın ki, ertəsi gün bişirmək üçün doğranmış soğandan istifadə etmək təhlükəlidir. Bu soğan infeksiyaya və hətta qida zəhərlənməsinə səbəb ola biləcək bakteriya yığır.

Bu problemin bir neçə mümkün həlli var. Bütöv soğanı qabığından
ayırmasanız və ya üzərində kökünü saxlasanız, həmçinin doğranmış soğana duz əlavə
etsəniz, onun saxlanmasında problem olmayacaqdır.

Sağlamlığınızın Qeydinə Qalın!

Bir cavab yazın

Sizin e-poçt ünvanınız dərc edilməyəcəkdir. Gərəkli sahələr * ilə işarələnmişdir

dırnaq modelləri
kiraye evler
vakansiya
vakansiyalar
Socar vakansiya
kapital bank vakansiya
viferon sami
sinaflan maz
Levomekol maz nə üçündür
Flukonazol
dimedrol
nöbetçi eczane
turbo az
turbo az bütün markalar
turbo az mercedes
turbo az ucuz masinlar
turbo az kredit
Aptek depo
onlayn aptek
aptek online
Bu sayt sizə daha yaxşı təcrübə təklif etmək üçün kukilərdən istifadə edir. Bu sayta baxmaqla siz kukilərdən istifadəmizlə razılaşırsınız.