Ev Şəraitində Kərpic Kimi Qatıq Hazırlamağın Qaydası

Ev Şəraitində Kərpic Kimi Qatıq Hazırlamağın Qaydası

Sağlam qidalanmağa üstünlük verənlər, xüsusilə də mədə və bağırsağı qorumaq istəyənlər təbii, qatqı maddəsi olmayan məhsulları seçirlər. Mağazada satılan paketlənmiş qatığı istifadə etmək istəməyənlər ev şəraitində hazırlanmış qatıqlara üstünlük verirlər. Evdar.az ev şəraitində kərpic kimi qatıq hazırlamağın qaydasını təqdim edir.

Tərkibi:

  • 4 litr yağlı süd
  • 2 xörək qaşığı bərk qatıq

Hazırlanma qaydası:

Südü qaynadıb qablara bölüşdürün. Bir kənarda mayalandıracağınız qatığı yaxşıca qarışdın, 42 – 45 dərəcə istiliyə gələn südə əlavə edib qarışdırın. Qapağı örtüb, üzərinə mətbəx dəsmalı örtüb 5 saat bu şəkildə heç tərpətmədən saxlayın. Üstünü açıb qapağındaki suyu silib 5 dəqiqə sonra soyuducuya yerləşdirin.

Nuş Olsun!

Bu yazı Xəbərlər kateqoriyasına əlavə olunmuşdur. Yazını Bookmark edin.

Bir cavab yazın

Sizin e-poçt ünvanınız dərc edilməyəcəkdir. Gərəkli sahələr * ilə işarələnmişdir

dırnaq modelləri
kiraye evler
vakansiya
vakansiyalar
Socar vakansiya
kapital bank vakansiya
viferon sami
sinaflan maz
Levomekol maz nə üçündür
Flukonazol
dimedrol
nöbetçi eczane
turbo az
turbo az bütün markalar
turbo az mercedes
turbo az ucuz masinlar
turbo az kredit
Aptek depo
onlayn aptek
aptek online
Bu sayt sizə daha yaxşı təcrübə təklif etmək üçün kukilərdən istifadə edir. Bu sayta baxmaqla siz kukilərdən istifadəmizlə razılaşırsınız.