Ət, balıq, tərəvəzi buz yerində nə qədər saxlamaq olar?

Rusiyanın Rospotrebnadzor qurumu bəzi qida məhsullarının soyuducu buz yerində çox qalmasından narahat olub.

“Medicina” xəbər verir ki, qurum buzxanada ət və tərəvəzlərin saxlanma müddətini bir daha dəqiqləşdirib.
Balıqlar – 6 aya qədər

Toyuq və hind quşu əti – 3 ay
Donuz əti -2 ay
Quzu əti – 3 ay
FArş – 3 ay

Mal əti – 9 ay
Çörək – 1 ay

Meyvələr – 12 aya qədər
Tərəvəzlər – 12 aya qədər
Paxlalılar – 3 ay

Tərkibində su çox olan pomidor, bibər, xiyar, kahı və s. dondurulma üçün uyğun deyil.

Orqanik.az

Bir cavab yazın

Sizin e-poçt ünvanınız dərc edilməyəcəkdir. Gərəkli sahələr * ilə işarələnmişdir

dırnaq modelləri
kiraye evler
vakansiya
vakansiyalar
Socar vakansiya
kapital bank vakansiya
viferon sami
sinaflan maz
Levomekol maz nə üçündür
Flukonazol
dimedrol
nöbetçi eczane
turbo az
turbo az bütün markalar
turbo az mercedes
turbo az ucuz masinlar
turbo az kredit
Aptek depo
onlayn aptek
aptek online
Bu sayt sizə daha yaxşı təcrübə təklif etmək üçün kukilərdən istifadə edir. Bu sayta baxmaqla siz kukilərdən istifadəmizlə razılaşırsınız.