Gavalı cemi resepti

Dec 09, 2024
Mürəbbə reseptləri
Gavalı cemi resepti
Gavalı ceminin hazırlanması üçün lazım olan ərzaqlar

2 kq Uzunburun Gavalı
1.6 kq Şəkər Tozu
Yarım Stəkan Su

Addım 1: İlk olaraq, gavalıları yaxşıca yuyun. Daha sonra, gavalıların çəyirdəklərini çıxarın və onları bir tavaya yerləşdirin. Üzərinə yarım stəkan su əlavə edin.

Addım 2: Gavalıları zəif temperaturda bişirin və yumşalana qədər gözləyin. Bişdikdən sonra gavalıları soyumağa qoyun. Tamamilə soyuduqdan sonra aşsüzəndən keçirin ki, qabıqları asanlıqla ayrılsın.

Addım 3: Qabıqları təmizlədikdən sonra, gavalı püresini yenidən tavaya qoyun və zəif temperaturda bişirin. Qatılaşana qədər bişirməyə davam edin. Bişirərkən, tez-tez qarışdırmağı unutmayın.

Nuş Olsun!

Son yazılar

Sobada ətli pirojki resepti

Dec 10, 2024
Yemək reseptləri

Blinçik xəmiri resepti

Dec 10, 2024
Yemək reseptləri

Pelmeni resepti

Dec 10, 2024
Yemək reseptləri

Özbək aşı resepti

Dec 10, 2024
Yemək reseptləri

Sırniki (Сырники) resepti

Dec 10, 2024
Şirniyat reseptləri

Acika resepti

Dec 10, 2024
Salat reseptləri

Leço resepti

Dec 10, 2024
Salat reseptləri
Bütün kateqoriyalar
Endirimlər
Günün endirimi